PIKSI PRETI LJUBIMCU GROBARA: Izvući ću mu uši! Selektor nahvalio TANDEM CRVENE ZVEZDE

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije dragan Stojković Piksi naveo je koji igrači su mu interesantni za eventualno angažovanje u reprezentaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Piksi posle tri odlične predstave protiv Irske, Portugala i Azerbejdžana namerava da u narednom prozoru kvalifikacija unese novu krv. Naročito na poziciji štopera.

- Stefan Mitrović ima 32 godine, trebalo bi videti kakva je situacija sa Nastasićem, Veljkovićem, Spajić je tu... - rekao je Piksi za "Sportski žurnal" i osvrnuo se na igrače koje je još pratio.

- Svetozar Marković je vrlo interesantan momak, Nemanja Milunović je iskusan, mali Radovan Pankov pokazuje. Gledao sam protiv Milana, ne našu ligu. Trebalo bi da se dokazuju, da ne prave gluposti. Da zaborave instagrame i ostale budalaštine, jer im to u karijerama nije bitno.

Osvrnuo se Piksi i na učinak doskorašnjeg igrača Partizana Strahinje Pavlovića koji je bio fantastičan kao levi štoper u sve tri utakmice martovskog ciklusa.

- Mali Pavlović je mlad i pred njim je lepa perspektiva. Videćemo kako će se razvijati, ali ne vidim razlog da zastane negde, da poleti. Ako poleti, iščupaću mu uši, jer to ne sme da radi. Vidim da je ozbijan momak. Milenković je, takođe, lepo godište, igra u velikoj i teškoj ligi - rekao je Stojković-

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zurnal

15.04.2021 09:23

Jel Piksi izašao na prozor i to rekao, ili je izjavio za Sportski žurnal, budite bar toliko korektni pa napišite ono što je kolegijalno, izvor Žurnal

Zurnal

15.04.2021 09:52

Hvala na razumevanju