ZVANIČNO: Raskida ugovor sa Ajntrahtom, ali ostaje u Bundesligi!

Autor:

Sport

14.04.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić koji je doveo Luku Jovića u Frankfurt će na kraju sezone napustiti klub!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić i Luka Jović

Bobić je imao aktivan ugovor do juna 2023. godine, ali se odlučio da dve godine ranije raskine saradnju sa klubom iz Frankfurta pošto je već dogovorio prelazak u Hertu.

- Fredi Bobić je imao veliku ulogu u periodu koji je sportski i ekonomski bio uspešan za Ajntraht. Doneo je mnogo pametnih i uspešnih kadrovskih odluka, postavio je put sistemskom usavršavanju ekipe i odradio optimalan posao. Na početku je u teškim ekonomskim uslovima obezbedio finansijsku preorjentaciju, podstičući važan uzlet tradicionalnog kluba i njegovih navijača. Posle intenzivnih razgovora tokom proteklih dana, Fredi Bobić me je uverio u to da će sa maksimalnom posvešćenošću raditi za Ajntraht, kako bi postigao najbolji mogući rezultat u sezoni 2020/2021. Želimo mu sve najbolje u budućoj karijeri- rekao je predsednik Nadzornor odbora Ajntrahta Filip Holcer.

Bobić je na funkciju sportskog direktora Ajntrahta došao 2016. godine i pokazao se kao izuzetno sposoban za transfere, pa je tako u leto 2019. godine prodao Luku Jovića, koga je i doveo u klub, Real Madridu za 60 miliona evra, kao i Sebastijana Alea Vest Hemu za 50 miliona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading