VULETIĆ PLANIRA PUČ I PREUZIMANJE PARTIZANA! Legende mu poručile: Pacove, dalje od kluba!

Autor: Republika

Sport

13.04.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić najavio je da će na leto organizovati puč i preuzeti klub iz Humske i to tako što će srušiti sistem koji je sam stvorio!

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Vuletić bio na ispitivanju u SBPOK zbog povezanosti sa Veljom Nevoljom

"Prepodobni" Vuletić je na Tviteru istakao da će na leto krenuti u borbu za preuzimanje Partizana! Nekadašnji čelnik kluba iz Humske, koji je podneo ostavku samo nekoliko dana nakon hapšenja okorelog kriminalca Veljka Belivuka, sa kojim je i sam šurovao, sprema se za puč.

Naime, profesor na Pravnom fakultetu, koji je 2016. došao u klub sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom, sada je rešio da ruši dojučerašnje najbliže saradnike.

Vuletić je sada konačno priznao ono o što je godinama javna tajna. On je zajedno sa ostatom rukovodstva napravio zatvoren sistem vladavine i praktično od kluba napravio privatnu prćiju, ne sluteći da ničija nije do gore sjala.

NEĆE MU PROĆI

Međutim, Vuletiću je stigao odgovor od istinskih legendi kluba, Ivana Golca i Milutina Šoškića, koji su u razgovoru za Srpski telegraf istakli da je bivšem funkcioneru bolje da se drži podalje od kluba.

Pritom se profesor Pravnog fakulteta u Beogradu hvali kako će pronaći rupu u aktima kluba i sistemu koji je sam stvorio u nameri da prevari izborni sistem i smeni rukovodstvo, od čijeg se delovanja distancirao, a čiji je donedavno bio višegodišnji član. Dvojica među najviđenijim nisu za ovakav ustanak.

- Baš me zanima da vidim ko su ti ljudi, ti navodni partizanovci, ti miševi koji bi izašli iz rupa i stali iza pacova. Ja sigurno neću biti deo ovakvog razmišljanja i nakaradnog i defektnog ponašanja. Ako je Vuletić taj koji treba da spasava instituciju zvanu Partizan, da nama koji smo stvarali klub otvara oči, onda smo u baš velikom problemu. Pravi partizanovci to mu neće dozvoliti - poručio je Golac za naš list.

Njegovo mišljenje deli i proslavljeni golman. Iako zdravstveno ne stoji najbolje, to nije razlog zbog kojeg ne želi da podrži Vuletića, već jer smatra da bivši potpredsednik i ljudi poput njega ne žele dobro.

STVARALI, A SAD DA RUŠE

- Ne znam da li da se smejem ili plačem na Vuletićev predlog. Ko je on da pokreće inicijative, pa otišao je iz kluba, nije ga više zanimao. Ja protiv mog Partizana nikada ne bih išao, a ovo što Vuletić namerava nije dobro za klub. Umesto da težimo miru i zajedništvu, on bi dalje da razara i deli. Iza takve ideje sigurno neću stati. Pa zar treba mi koji smo stvarali Partizan sada da ga rušimo?! Zna se kako se ulazi u takvu instituciju, nekakvi manifesti i glasanje po društvenim mrežama nije sigurno pravi put - poručio je Vuletiću čuveni Šole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drakche Tormak

13.04.2021 15:48

Да ли је могуће да је још радник Правног факултета ? Очигледно да ће студенти опет морати први да реагују.