SAMO JE CENTARFOR PSŽ-A BOLJI! Falćineliju u leđa gleda i vedeta Čelsija

Autor:

Sport

12.04.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli igra sezonu iz snova u kojoj trese mreže kao od šale.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli

Ofanzivac crveno-belih je drugi najefikasniji Italijan koji igra van domovine i za najučinkovitijeg inernacionalca vodi trku sa napadačem Pari Sen Žermena Mojzeom Kenom.

Dijego Falćineli je u dresu šampiona Srbije za sada postigao 11 golova u svim takmičenjima, dok je golgeter "svetaca" 15 puta tresao mrežu protivnika.

Sa druge strane, Falćineliju u leđa gledaju vedeta Čelsija Žoržinjo, Federiko Makeda, Nikolo Dumitru, Matija Montini, Vićenco Grifo, Danijel Kaliđuri, Fabio Borini i Dijego Fabrini.

Italijan je u Evropi tresao mreže Ararata i Libereca, dok je u Superligi postigao ukupno osam pogodaka. Upisao se u strelce protiv Voždovca (2), Inđije (2), Napretka (2), Mladosti i Bačke, a bio je precizan i u duelu sa IMT-om u Kupu Srbije.

Takođe, Falćineli bi mogao da obori lični rekord po broju golova u jednoj sezoni, koji trenutno iznosi 14 pogodaka, koliko je postigao u dresu Peruđe koja se takmičila u Seriji B.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading