(VIDEO) KARIĆ DOČEKAO CRVENO-BELE U MINSKU: Tri puta ura za Zvezdu!

Autor:

Sport

22.11.2017

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa FK Crvena zvezda posetila je u sredu jedno od gradilišta kompanije "Braća Karić" u Minsku i prisustvovala postavljanju kamena temeljca za novi stambeni kompleks u sklopu projekta "Minsk World".

RepublikaFoto: twitter.com/sreledelija
Karić sa funkcionerima i čelnicima Zvezde

Goste iz Beograda dočekao je vlasnik kompanije Bogoljub Karić i otkrio da će dve kule koje će biti izgrađene dobiti ime Crvena zvezda i BATE, po ekipama koje će se u četvrtak sastati u Ligi Evropa.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zahvalio se domaćinu na lepoj dobrodošlici.

- Čestitam "Fondaciji Karić"  i kompaniji "Dana Holdings" na velikom uspehu koji su ostvarili u Minsku. Veliko je zadovoljstvo upoznati se sa činjenicom da jedna srpska kompanija ovako uspešno deluje na stranom tržištu. Želim vam da postižete još veće poslovne uspehe, jer to što se gradi ostaje trajno za nama. Nadam se da će svi uživati u sreći i blagostanju u vašem poslovno-stambenom kompleksu. Fudbalskom klubu Crvena zvezda čast je da se druži sa uspešnim kompanijama i zbog toga smo danas došli da prisustvujemo ovom svećanom činu - rekao je Mijailović.

Bogoljub Karić JE rekao okupljenima da će jedna od novih kula nositi ime Crvene zvezde.

- Veoma sam zahvalan što ste danas ovde i što ste došli da pozdravite i podržite ovo što mi gradimo po svetu. Ovo je jedan od mnogih naših projekata, a radimo u 12 država sveta. Mogu sa ponosom da istaknem da smo mi jedna od 100 najvećih kompanija danas u svetu i na svom polju činimo sve da budemo najbolji, najsposobniji i  najjači, kao što je to Crvena zvezda. Uz novu kulu, koja će ime dobiti po vama, zauvek ćete ostati deo ovog projekta - rekao je Karić.

U ime Fudbalskog kluba Crvena zvezda predsednik Mijailović uručio je Bogoljubu Kariću dres sa njegovim imenom i brojem 11 na leđima.

 

 

BATE Borisov će u četvrtak dočekati Crvenu zvezdu u 5. kolu Lige Evropa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading