LALATOVIĆ PRAVO U METU: Pričao o Čoviću i riziku

Autor:

Sport

12.04.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine u ponedeljak od 18 časova dočekuju Zlatibor u utakmici 31. kola Superlige Srbije, a Nenad Lalatović je bio više nego otvoren na konferenciji za medije.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Uoči meča na "Karađorđu", trener Novosađana je pričao o povređenim igračima svog tima i o riziku vezanom za njihov povratak na teren.

Zlatibor ima odličnog trenera, mlade igrače i meni je jako žao što je taj klub došao u situaciju da je pred ispadanjem iz lige. Ja im lično želim, ako ispadnu, da se što pre vrate u Superligu. Nadam se da će se moji povređeni igrači što pre oporaviti. Čović je prvi među njima, juče je odlično trenirao, ali nećemo da rizikujemo. Đorđević se vraća u tim, za Bojića i Topića je još rano. Želimo da odigramo što bolje i da se do kraja izborimo za tu treću poziciju. Već sam govorio da ekipe koje se bore za opstanak nikada ne mogu da budu laki rivali. Posebno su motivisani kada igraju protiv Vojvodine, koja je skoro deset kola pre kraja sezone već obezbedila Evropu - rekao je Lalatović.

Zlatibor će u završnici sezone pokušati da se vrati "iz mrtvih" i izbori opstanak, dok Vojvodini predstoji borba za treće mesto sa Čukaričkim.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading