MAJSTOR ZA DERBIJE: Marko Nikolić nastavio DOMINACIJU u ruskoj Premijer ligi!

Autor:

Sport

11.04.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve savladali su na svom terenu u velikom gradskom derbiju Spartak sa 2:0.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Ekipa Marka Nikolića je tako upisala šesti trijumf u nizu u Premijer ligi Rusije i sada ima samo bod manje od današnjeg rivala i mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trener Lokomotive je još jednom dokazao da mu najbolje leže derbi utakmice. Podsećamo, Nikolić tokom svog boravka na klupi Partizana nijednom nije izgubio od Crvene zvezde,

Sve je bilo rešeno već posle 45 minuta. Kamano je u 22. minutu doneo prednost Lokomotivi. Završnica poluvremena bila je veoma zanimljiva.

Prvo je fudbaler Spartaka Ajrton dobio direktan crveni karton u 45. minutu, a samo 60 sekundi kasnije Smolov je pogodio za 2:0.

U nastavku utakmice Nikolić je u svom stilu zatvorio prilaze golu, pa Spartak i pored većeg poseda lopte nije stigao ni do utešnog gola.

Bivši trener Partizana je tako još jednom pokazao da se radi o izuzetnom stručnjaku, a navijači Lokomotive sad ponovo veruju da će i naredne sezone gledati njihov tim u Ligi šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading