SOLSKJER NADMUDRIO MURINJA: Totenhem ponovo ispustio prednost, Junajted preokrenuo i Portugalca doveo na ivicu otkaza!

Autor:

Sport

11.04.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Totenhem sa 3:1 u okviru 31. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fred slavi izjednačujući pogodak

Totenhem je po ko zna koji put poveo, pa ispustio prednost. Ovim porazom Sparsi su se maltene oprostili od plasmana od Lige šampiona, dok je Murinjo na ivici otkaza. Sa druge strane Junajted je učvrstio drugo mesto i približio se prvoplasiranom Sitiju.

U prvom poluvremenu nismo gledali dobar fudbal. Totenhem je bio nešto bolji rival, a prvo veliko dešavanje dogodilo se tek u 35. minutu. Kavani je postigao gol, ali je nakon pregledanja VAR snimka on poništen zbog faule Mektomineja na početku akcije.

Samo pet minuta kasnije Megvajer je napravio veliki kiks, Moura je sjajno uposlio Sona kome nije bilo teško da savlada Hendersona.

Ali, kao što to obično biva sa Murinjovim Totenhemom, u drugom poluvremenu domaćin je bio katastrofalan. Junajted je nadigrao rivala u nastavku, a do izjednačenja je stigao nakon što je Fred Kavanijev promašaj sproveo u gol.

Junajted je imao još nekoliko dobrih napada, ali je Ljoris napravo par sjajnih intervencija. U 79. minutu ponovo je odbrana Totenhema bila porozna, a Kavani je iskoristio centaršut Bruna da glavom donese preokret svom timu.

Tek tad, kad je primio drugi gol, Totenhem je probao da stigne do izjednačenja i bio je blizu tome, Kavani je umalo postigao autogol, ali je na njegovu sreću lopta završila na stativi.

Grinvud je u samoj završnici meča nokautirao domaćina još jednim golom za pobedu gostiju od 3:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading