CRVENO-BELI GAZE KA TITULI: Javor poveo, pa Zvezda BACILA petardu u Ivanjici!

Autor:

Sport

11.04.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Javor u Ivanjici sa 5:1 u okviru 31. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli sad imaju 89 osvojenih bodova, i 15 više od drugoplasiranog Partizana, koji ima meč protiv Radničkog sa početkom od 19 časova.

Stanković je najavio da če njegovi igrači u Ivanjici morati da potvrde brejk iz duela sa crno-belima i taj posao oni su odradili maksimalno dobro.

Ipak, meč je počeo katastrofalno po srpskog šampiona, pošto je Javor poveo već u petom minutu.

Luka Luković je iskosa sa desne strane šutirao, Milan Borjan nije pokrio bliži ugao i primio je gol koji svakako ide njemu na dušu.

Nije dugo trajala radost domaćih fudbalera, Katai je u 8. minutu postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca. 

Teren u Ivanjici bio je dosta loš (tradicionalno) i lopta je često skakutala tamo gde je podloga nalagala, potpuno onemogućivši bržu igru.

Puno je bilo odbitaka, a tako je Zvezda i stigla do preokreta. Posle opsade gola Javora Katai je u 31. minutu uputio udarac koji je zakačio jednog igrača domaćeg tima i prevario Velimirovića.

Jevtić je u završnici poluvremena umalo izjednačio rezultat, ali je posle kornera šutirao u prečku Borjanovog gola.

U nastavku meča do 65. minuta bilo je potpuno mirno, a onda je Zvezda ekspresno postigla tri gola i stigla do ubedljive pobede. Milunović je nebeskim skokom posle prekida zakucao loptu u mrežu Ivanjičana za 3:1.

Sedam minuta kasnije se u listur strelaca upisao i El Fardu Ben, tako što je ostao potpuno sam na petercu i nije mu bilo teško da donese 4:1.

Konačan rezultat postavio je rezervista Filipe Falko u 82. minutu ubacivši se iz drugog plana posle asistencije Milana Rodića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading