PALE JAKE REČI: Pitali su Hrvata o Milojeviću, on im BRUTALNO odgovorio!

Autor:

Sport

10.04.2021

08:07 >> 08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se hrvatski stručnjak i dotakao se i srpskog fudbala, pa i bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Trener Osijeka i bivši strateg zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica imao je samo reči hvale za srpskog stručnjaka Vladana Milojevića.

I ja mislim da imamo puno sličnosti. Znam Vladana i čuo sam se sa njim prošlo leto. Tada je već bio u Saudijskoj Arabiji. Mislim da me zvao zbog nekog igrača. Tako da imam kontakt sa njim i drago mi je zbog njegovih rezultata - počeo je Bjelica za "Mocartsport", pa dodao: 

Mislim da je stvarno odličan trener. Kad gledam njega, njegovo vođenje utakmice i istupe u javnosti, vidim da imamo dosta sličnosti. Imamo i rezultate. Vrlo normalan čovek i jako ga cenim kao trenera. Jedan je od najboljih na ovim prostorima. To je trener koji je mnogo sistematičan, koji mnogo gleda, prati... Ali znate, mi treneri nekad napravimo nešto najlogčinije i najbolju pripremu utakmice, pa svjedeno ispadne loše. A bude i kontra slučajeva. Da napraviš prosečnu pripremu utakmice, a sve dobro ispadne. Tako da, sve je to relativno. A zbog Milojevića mi je drago što je napravio velike rezultate i postao veliki trener.

RepublikaFoto: youtube.com/Lech Poznań
Oduševio ga Miloje - Nenad Bjelica

On ne isključuje opciju da Osijek dovede pojačanja iz Srbije.

Pratimo, dobijamo informacije... Čak više informacija dobijamo o srpskim igračima koji igraju po Evropi nego iz vaše domaće lige. Ali pratimo i to. Čak su nam i neki hrvatski igrači iz Srbije interesantni. Ima ih par. Gledamo, pratimo... To je govorno područje koje je naše tržište. To su igrači koji razumeju jezik i brzo se adaptiraju na Osijek. A inače je Osijek sredina koja prihvata ljude sa svih strana bez problema i svi su dobrodošli. Ne biramo igrače po nacionalnosti. Ako nam igrač iz Srbije bude zanimljiv, mi ćemo ga dovesti - odgovorio je Hrvat na pitanje o dovođenju pojačanja iz Srbije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading