SUMI SAMO JEDNO NIJE JASNO: Partizanov Gvinejac IZNENAĐEN posle večitog derbija!

Autor:

Sport

08.04.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizan poraženi su u 164. večitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 1:0, a sve bi bilo drugačije da je Sejduba Suma u završnici meča iskoristio stopostotnu šansu.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma i Srnić u duelu

Suma je promešao odbranu Zvezde, ali je njegov udarac odlično zaustavio Milan Borjan. Ipak, Gvinejac ne ojačajava posle poraza na Marakani.

- Nije lako podići se posle poraza u derbiju. Međutim, ne treba zaboraviti da je ovaj tim vezao 19 pobeda u svim takmičenjima, čime je pokazao da se konsolidovao. Sada ćemo dati sve od sebe vratimo pehar Kupa u Humsku - rekao je Suma za Informer.

On žali zbog Partizanovih propuštenih šansi, a ima poruku i za hejtere, te mu nisu jasne kritike koje se upućuju prema crno-belima.

- Mogu da razumem sve, ali ne i komentare da odjednom, preko noći, ništa nije dobro. Ostaje velika žal, pogotovo jer smo imali šansu da učinimo borbu za titulom neizvesnom. Nismo iskoristili dobre prilike za gol, to je bilo ključno. Znam da boli poraz u derbiju, ali bićemo posle ovoga još jači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading