BUM-BUM U LJUTICE BOGDANA: Potvrda titule pa NAJVEĆE letnje POJAČANJE? Delije u DELIRIJUMU zbog posta na Instagramu!

Autor:

Sport

07.04.2021

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli bolji od crno-belih za "miran san" u finišu šampionata, a priliku da čestita nije propustio ni veliki Zvezdaš što su mnogi protumačili kao najavu velikog transfera na leto.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Crvene zvezde posle pobede u 164. Večitom derbiju nad Partizanom

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan golom Mirka Ivanića u 164. Večitom derbiju, a trjumf aktuelnom prvaku Srbije čestitao je putem Instagrama i defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović.

Austrijanac srpskog porekla je veliki fan crveno-belih, u više navrata je isticao želju da zaigra na Marakani, a post na njegovom profilu na popularnoj društvenoj mreži pokazuje da nije zaboravio Zvezdu, čak naprotiv.

Hvala i laku noć - podelio je bivši centralni bek bečke Austrije, uz posebno "bravo" za Miloša Degeneka, koji je komandovao odbranom u minimalnoj pobedi nad crno-belima.

RepublikaFoto: Instagram.com/dragovic6
Post Aleksandra Dragovića nedugo po okončanju derbija

Usledile su brojne reakcije oduševljenih Delija, pozivi da dođe u Ljutice Bogdana, a da li će Crvena zvezda dobiti ogromno pojačanje videćemo po otvaranju letnje pijace. Za sada je izvesno da će naš najtrofejniji klub odbraniti titulu prvaka, s obzirom na to da ima čak 12 bodova viška u odnosu na Partizan na Superligaškoj tabeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading