DONALD: Plašim se nas samih!

Autor:

Sport

21.11.2017

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda gostuje BATE Borisovu u okviru petog kola H grupe Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald

Crveno-beli zauzimaju drugu poziciju u grupi i pozitivan rezultat mogao bi značajno da ih približi plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Vezista Mičel Donald je u razgovoru za "Novosti" istakao da su igrači Zvezde dokazali da su ravnopravan rival učesnicima u Ligi Evrope, ali da sami sebi mogu biti najveći protivnik.

- Ne plašim se njih, već nas. Mi umemo sebi da budemo najveći neprijatelj, da sebi otežamo situaciju. Svaki tim u Ligi Evrope je dobar, ali se pokazalo da kad igramo kako treba, možemo svakog da pobedimo. To moramo da pokažemo na terenu, da ne komplikujemo, da odigramo jednostavno, odgovorno, sa mnogo trčanja, borbe, žara. I da verujemo. A, vidim da ceo klub veruje u uspeh - rekao je Donald.

RepublikaFoto: Tanjug
Donald Mičel

Fudbaler iz Holandije smatra da je ključ uspeha u belorusiji pametna i disciplinovana igra.

- Imamo kapacitet da nastavimo niz dobrih rezultata na gostovanjima. U dobroj smo formi, moramo da odigramo pametno, da uradimo sve što je do nas. Verujem da u tom slučaju možemo da pobedimo, čime bismo realno uvećali naše šanse za nokaut fazu u Ligi Evrope. Samo, lako je pričati, teže je sve to odraditi na terenu. Govorim u ime ekipe, optimisti smo i verujemo da možemo iz Belorusije da se vratimo kao pobednici. Zato ceo tim mora da bude na najvišem nivou.

Očekuje se hladno vreme u Belorusiji, ali Donald naglašava da za ovaj meč ne postoje izgovori.

- Znam kako može da bude hladno, ali ne smemo u tom detalju da unapred tražimo opravdanje jer smo profesionalci. Očekujem tvrdu, tešku utakmicu po hladnom vremenu. Ulog je veliki - dodao je Mičel Donald.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading