BESAN KAO RIS: Stanojević LJUT na igrače posle poraza od Zvezde!

Autor:

Sport

07.04.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan izgubio na Marakani, Zvezda na korak od titule, a Stanojević zna uzrok poraza svojih izabranika.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana ostali su bez realnih šansi za osvajanje titule u Superligi Srbije minimalnim porazom u 164. Večitom derbiju, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je ljut na svoje izabranike zbog pristupa igru u drugom poluvremenu utakmice.

Stanoje je naročito nezadovoljan činjenicom da crno-beli nisu kreirali dovoljno prilika nakon vodećeg gola koji je postigao Mirko Ivanić u 58. minutu.

- Nismo zadovoljni jer mislim da smo odigrali dobro prvo poluvreme. Dosta prilika smo tad propustili, Zvezda je stekla prednost iz prekida. Igračima zameram što u drugom delu nismo bili dovoljno konkretni - sa žaljenjem je nostatovao Aleksandar Stanojević.

On je bio malo detaljniji na konferenciji za medije.

Čestitam Zvezdi na pobedi i osvojenoj tituli što je realnost u ovom trenutku. Gotovo sigurno su osvojili titulu i čestitam im na tom.

Imamo obavezu prema našim navijačima, mi smo Partizan i moramo da se dokazujemo svaku utakmicu. Igrač koji obuče dres Partizana da ne bude motivisan, to je nemoguće, apsurd. Znamo šta nam je potrebno da u budućnosti budemo bolji, da se izdignemo. Bili smo dobri ovaj period iza nas, danas egal, u nekim trenucima i dosta bolji. Nemam šta da zameram. Idemo dalje i gledamo u kom pravcu možemo da se razvijamo - dodao je Stanojević

Podsećanja radi, "parni valjak" je sada na minus 12 u odnosu na Zvezdu na prvenstvenoj tabeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading