PRESEDAN: Superliga donela NEOČEKIVANU odluku uoči VEČITOG derbija!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

07.04.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice 30. kola fudbalske Superlige između Metalca i Javora, odnosno Zlatibora i Inđije odložene su za četvrtak 8. april.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Javor Partizan

Razlog su obilne snežne padavine, saopšteno je iz Zajednice superligaša.

Mečevi je trebalo da počnu od 14 časova.

Kako se navodi u saopštenju, usled nepredviđenih vremenskih okolnosti i velike količine snega na terenima stadiona u Gornjem Milanovcu i Užicu, koji se ne može ukloniti do početka utakmica, došlo je do odlaganja mečeva.

- Do odluke je došlo posle pregledanja terena u prisustvu kapitena ekipa, predstavnika klubova, delegata utakmica i glavnih sudija koji su utvrdili da ne postoje uslovi za odigravanje utakmica, sve na osnovu odredbi Propozicija za takmičenje u Superligi Srbije - navode iz Superlige.

U skladu sa članom 12. Propozicija za takmičenje u Superligi Srbije, a na osnovu konsultacija sa direktorom takmičenja, odigravanje navedenih utakmica zakazano je za četvrtak 8. aprila od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading