KLOP UDARIO NA MRZITELJA SRBA: Nemac POLUDEO posle poraza od Real Madrida!

Autor:

Sport

07.04.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop je bio besan na sudiju Feliksa Briha posle poraza od Real Madrida 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Feliksa Briha se u Srbiji doboro sećaju zbog nedosuđenog penala nad Aleksandrom Mitrovićem na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Sada je Brih navukao bes zemljaka,  Klop je bio nezadovoljan zbog "nedosuđenog faula" nad Sadiom Maneom u momentima koji su prethodili drugom golu Reala.

- Kod te situacije sa Sadiom, nisam siguran šta je sudija učinio. Delovalo mi je kao da je to bila lična odluka. Rekao sam mu posle utakmice da mislim da je nije bio fer prema Maneu. Nije sudija izgubio utakmicu nego mi, ali nam je potrebno da sudija bude barem OK. Ponašao se prema čistom faulu kao da je foliranje - rekao je Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Feliks Brih

Klop je neposredno po završetku utakmice popričao sa Brihom na nemačkom jeziku.

- Kada god bi Sadio pao, nije ništa dobio, da budem iskren. Mislim da nije bio fer prema Sadiju, to sam mu i rekao. Nismo igrali dovoljno dobar fudbal da naštetimo više Real Madridu. Mnogo smo im olakšali. Dešavaju se greške. Nismo mnogo više zaslužiili. Ako želiš u polufinale, moraš to da zaradiš. Nismo to uradili, posebno u prvom poluvremenu. Jedina dobra stvar, pored tog gola što smo dali, je da je ovo samo prvi deo dvomeča - rekao je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

07.04.2021 10:11

Klop bi mogao da prestane da se žali i da obrati paznju kako njegov tim igra. Posle onakve utakmice moze da bude zadovoljan sa 3 1.