PIKSI TO NIJE ZASLUŽIO: Bivši reprezentativac i ljubimac Delija OPLEO po selektoru i Orlovima!

Autor: Republika

Sport

06.04.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji član reprezentacije Srbije Miloš Ninković istakao je da ovom sastavu odlazak na Mundijal predstavlja izuzetan uspeh.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Srbija je pod novim selektorom nakupila sedam bodova iz prva tri meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Trijumfi nad Irskom i Azerbejdžanom, remi 2:2 sa Portugalom na "Marakani" uneli su nov entuzijazam među srpsku sportsku javnost.

Ipak, iako je Dragan Stojković Piksi pokazao da ima viziju igre i želi da "Orlovi" svakom "pokažu zube", ima onih koji nisu oduševljeni.

Sadašnji fudbaler Sidneja Miloš Ninković je prokomentarisao da prevelika pompa može da se obije o glavu u nastavku kvalifikacija, priznavši da je utakmice ispratio površno:

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Ninković

- Jesam, ali samo kroz snimke na internetu. Iskren da budem, mnogo smo poleteli kao narod posle ovih rezultata. Mnogo puta smo se opekli, ali verujem u Piksija, pričali smo kada je bio u Sidneju još kada je vodio tim iz Kine i čini mi se da može da vrati kult reprezentacije. Realno, nismo mi više ona reprezentacija koja ima igrače u velikim klubovima, zadnja velika generacija je bila ona naša sa Radomirom Antićem, ali nacija uvek očekuje nešto veliko. Moramo da se složimo da je svaki plasman na veliko takmičenje izuzetan uspeh, pogotovo poslednjih godina - izjavio je Ninković u intervjuu za "Objektiv".

Miloš Ninković je od 2009. do 2012. upisao 28 nastupa za Srbiju, bez golova. U klupskoj karijeri je igrao za Čukarički, Dinamo Kijev, Crvenu zvezdu, Evijan, da bi 2015. otišao u Australiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading