VELIKI HENDIKEP ZA ZVEZDU: Defanzivac sipao SO na RANU Delijama pred VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

06.04.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Zvezdin štoper, Delijama je sada još teže što ne mogu da pomognu svojim ljubimcima u sredu.

RepublikaFoto: Starsport
Pankov (Crvena zvezda) protiv Sume (Partizan)

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov izjavio je da žali što Delije neće prisustvovati 164. Večitom derbiju, što predstavlja veliki hendikep za aktuelnog srpskog šampiona koji će u sredu od 18 časova ugostiti Partizan na Marakani.

Očekivanja su ista kao i pred svaki derbi. Želimo da ostvarimo pobedu i to je cilj koji smo zacrtali. Međutim neće biti lako ni njima, a ni nama. I mi i oni smo u fantastičnoj formi i uveren sam da će biti jedan od lepših derbija bez puno seckanja igre. Već duže vreme imamo vrhunsku atmosferu u ekipi i sigurno da je upravo to nešto što mnogo doprinosi odličnim rezultatima koje prikazujemo - poručio je Pankov.

Večiti derbi će se odigrati pred praznim tribinama, a navijači Crvene zvezde su prethodnih dana igračima priredili iznenađenja.

Naravno da nedostaju ali i pored toga što nisu sa nama na terenu, osećamo da su tu jer nam u zadnje vreme priređuju mnogo iznenađenja. Juče su nam poklonili grafit, a ja se nadam da ćemo im se mi sutra odužiti pobedom.

Bivši štoper niškog Radničkog je izneo očekivanja šta će odlučiti okršaj crveno i crno-belih.

Prevagu na derbiju može da donese momenat pojedinca, takođe i neki prekid. Večiti rival je za nama u bodovnom zaostatku i verovatno će morati da nas napadne i pokuša da spasi sezonu. Mi smo pokazali ove sezone da znamo da igramo i kada napadamo, ali i da smo jaki u kontrama, kada smo u podređenom položaju. Spremni čekamo derbi - zaključio je Radovan Pankov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading