(VIDEO) RAZBESNEO GA KAO SUDIJE U BEOGRADU: Ronaldo je pre 11 godina bacio KAPITENSKU traku, a za sve je bio kriv njegov SAIGRAČ!

Autor:

Sport

06.04.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je na meču protiv Srbije bacio kapitensku traku reprezentacije Portugala.

RepublikaFoto: Starsport
Kristijano Ronaldo

Ronaldo je bio besan zbog toga što mu holandski arbitri nisu priznali gol u završnici utakmice.On je napustio teren pre kraja meča i bacio kapitensku traku, i tako izazvao brojne reakcije širom planete.

Ipak, to nije bio prvi put da je Kristijano uradio tako nešto na meču reprezentacije Portugala. 

Sada već daleke 2010. godine na utakmici protiv Španije, Ronaldo je doživeo nervni slom i to zbog svog saigrača, Nanija.

Kristijano je napravio sjajan solo-prodor, predriblao je nekoliko fudbalera Crvene furije i sve to začinio lobovanjem Kasiljasa. Onda se pojavio Nani, koji se uključio iz ofsajda i umesto da pusti loptu da ode u mrežu, odlučio je da glavom potvrdi pogodak. Sudije su opravdano poništile gol zbog ofsajda, a Ronaldu je pa o mrak na oči i od besa je, pogađate, bacio kapitensku traku. 

Na kraju je Portugal slavio sa 4:0, ali Ronaldo verovatno i do dan danas nije oprostio Naniju što mu je upropastio jedan od najlepših golova u dresu reprezentacije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.