ZATRESAO TOPČIDERSKO BRDO: Milojević PRAVO u METU o Stankoviću uoči VEČITOG DERBIJA - on NIKADA...

Autor:

Sport

05.04.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Goran Milojević uoči okršaja Zvezde i Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Svojevremeno je uzburkao strasti prelaskom iz Zvezde u Partizan, a sada je najavio 164. Večiti derbi. Milojević je pohvalio pristup trenera crveno-belih Dejana Stankovića za koga je rekao da se "nikad ne brani", a dodao je da ni Aleksandar Stanojević "neće srljati" iako je crno-belima neophodna pobeda kako bi "zakuvali" borbu za titulu.

- Verujem da nas čeka odličan derbi, svi su preduslovi za to. Zvezda ima veliku prednost, Partizan mora da juri pobedu, ali ne verujem da će Stanojević srljati jer crno-beli imaju izuzetno brze igrače, pa mogu da vrebaju svoju šansu iz kontranapada. Sa druge strane, Zvezda se nikada ne brani od dolaska trenera Dejana Stankovića na klupu koji insistira na posedu lopte, pa će biti veoma zanimljivo ko će uspeti više da se nametne na terenu - izneo je svoja očekivanja Goran Milojević za "Alo".

RepublikaFoto: Starsport
Nosio dres Zvezde i Partizana - Goran Milojević

Brat proslavljenog stratega crveno-belih Vladana Milojevića izrazio je žal što neće biti publike na "Marakani", a nije želeo da prognozira pobednika najveće svetkovine srpskog fudbala.

Podsetimo, meč se igra u sredu od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading