STANOJEVIĆ ZNA ŠTA RADI: Pitali su Jovića o VEČITOM DERBIJU, Partizanov VUNDERKIND bez dlake na jeziku!

Autor:

Sport

05.04.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nemanja Jović pred okršaj sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović

Mladi ofanzivac Partizana Nemanja Jović istakao je zadovoljstvo saradnjom sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, a uoči 164. Večitog derbija poručio je da želi pobedu crno-belih bez obzira da li će se naći na terenu.

Dobro sam znao šta je sve Aleksandar Stanojević prošao sa Partizanom, da je veliki profesionalac i veliki trener. Velika čast je za mene pre svega, nešto što sam od malih nogu želeo i eto, to mi se ostvarilo. Sve to dolazi uz naporan rad i trud. Mislim da u tom trenutku niko srećniji nije bio od mene - ocenio je Jović za "B92.net".

Crvena zvezda dočekuje Partizan u sredu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", a Jović je optimista.

- Iskreno se nadam da ću dobiti priliku u derbiju. Ali sve je na šefu Stanojeviću. Kako on kaže tako će biti, a njegove odluke se poštuju. Nadam se pobedi Partizana ko god da bude igrao - jasan je Nemanja Jović.

Podsećanja radi, "parni valjak" ima imperativ pobede u Večitom derbiju, pošto želi da borbu za titulu u finišu Superlige Srbije učini zanimljivijom, a Crvena zvezda trenutno ima devet bodova više na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading