BIVŠI AS CRNO-BELIH I ATLETIKO MADRIDA SE NUDI: Bilo je ponuda iz Srbije, ali ja čekam samo Partizan!

Autor:

Sport

04.04.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest godina je Milinko Pantić nosio dres Partizana,potom se otisnuo u Grčku, pa u Atletiko Madrid gde je dostigao svetsku slavu, ali dan danas su mu crno-bele boje najdraže.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Sa "jorgandžijama" je osvojio duplu krunu, obožava Atletiko i dan danas, ali mu je u srcu i dalje Partizan.

U velikom intervjuu za španski AS, na konstataciju da je čudno što ne dobija ponude za posao makar iz Srbije, Pantić je priznao da ga zanima samo ponuda crno-belih.

- Iz zemlje sam otišao 1991, pre 30 godina. Ja sam stranac u Španiji, Srbiji, svuda. Čak više nego ovde. Bilo je kontakata, ali sam zainteresovan samo za Partizan, moju najveću ljubav posle supruge i ćerki. Bilo je nekih poziva iz Grčke, ali bez konkretne ponude. Imam prednost što govorim grčki. Govorim i španski, ruski, slovenske jezike, malo engleskog i francuskog.

RepublikaFoto: youtube.com/ Footters
Milinko Pantić

Iz Atletika je otišao pre skoro deset godina. Od tada vrata "jorgandžija" kao da su mu zatvorena.

- Mislim da ne bi trebalo da je tako, mi se međusobno privlačimo. Što se mene tiče, vrata nikada nisu zatvorena niti će biti. Do kraja života ću biti zahvalan Radomiru Antiću, neka počiva u miru, Hezusu Hilu i njegovoj porodici što su me doveli u klub i dali mi šansu da igram u Španiji. Zahvalan sam i navijačima zbog načina kako su me dočekali. Postoje ciklusi u životu, momenti i nikada ne znaš šta će doneti sutra- rekao je Pantić.

Da podsetimo, po završetku karijere Pantić je vodio drugi tim Atletiko Madrida, Baku, a potom se otisnuo u kineski fudbal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading