IGRA SA VELIKIM ULOGOM: Murinjo PROGOVORIO o transferu Harija Kejna!

Autor:

Sport

03.04.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Engleske Hari Kejn razmišlja da napusti Totenhem i ode negde gde će se boriti za titulu, a nema sumnje da je zaslužio da je osvoji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo i Hari Kejn

Navodno su čelnici Totenhema odredili cenu za Kejna i da ona iznosi neverovatnih 175 miliona funti, što će čini se teško neki klub moći da plati.

Žoze Murinjo je prokomentarisao ove navode u svom stilu...

- Ne želim da igram tu igru. Moramo da se fokusiran na to šta on za nas predstavlja. Naravno da sam uvek zadovoljan kada moji igrači igraju za svoje reprezentacije, ali ne mogu da igram tu igru. Mogu samo da se usresredim na to šta on radi za nas i na napor koji je uložio protiv Vile, u dresu Engleske. Napor koji je spreman da uloži na utakmici sa Njukaslom i na to da li će kako god da bude odigrao biti tu za tim.

Nije odgovor portugalskog stručnjaka zadovoljio novinare, ali nije Murinjo nije bio raspoložen da govori na tu temu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Želim da Hari nastavi da za nas bude ono što je dosad bio. Želim da protiv Njukasla odigra kao protiv Aston Vile, sa istom željom, timskim duhom i liderskim sposobnostima i znam da ću to od njega i dobiti.

Da podsetimo, sjajni napadač je nedavno istakao da je fokusiran na finiš sezone, pa da izbegava glasine o mogućem odlasku.

Kejn je ove sezone u Premijer ligi postigao 17 golova i upisao 13 asistencije i deli prvo mesto liste strelaca sa Mohamedom Salahom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading