LUDO POPODNE U LINGLONG SUPERLIGI: Mladost PREGAZILA Radnički, Vojvodina se namučila sa Novim Pazarom, Krstajić upisao novu pobedu!

Autor:

Sport

02.04.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su prva četiri susreta 29. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Mladosti

Fudbaleri Mladosti deklasirali su u Lučanima Radnički iz Niša sa 4:1.

Posle prvih 45 minuta golova nije bilo, ali je onda usledila rapsodija domaćina. Prvo je Milan Bojović u 62. minutu doneo prednost Mladosti iz Lučana, da bi samo devet minuta isti igrač uvećao prednost svog tima. 

Nije dugo mirovala mreža Borivoja Ristića, već u 74. minutu Lazar Jovanović ponovo  trese mrežu, a ponovo je Jovanović bio koban po Nišlije u 84. minutu. Veljko Trifunović je postigao jedini gol za Radnički dva minuta ranije.

TSC je u vojvođanskom derbiju savladao Proleter sa 2:0. Gosti su od 5. minuta igrali sa igračem manje, pošto je Kovačević dobio crveni karton. Pobedu ekipi Mladena Krstajića doneli su Banjac i Lukić.

Vojvodina se žestoko namučila sa Novim Pazarom u Novom Sadu, ali je na kraju slavila sa 1:0. Junak trijumfa Lalatovićevog tima bio je Momčilo Mrkaić koji je u 67. minutu bio strelac jedinog gola.

Golova nije bilo jedino na meču Voždovca i Mačve. Domaćin je dominirao, imao je maltene 30 udaraca ka golu Šapčana, ali je golman gostiju, Gordić, imao dvocifrenu broj intervencija.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading