U HUMSKOJ LUDNICA; BOLJE DA NE DOLAZIMO: Hit izjava bivšeg trenera Partizana!

Autor:

Sport

01.04.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred megdan sa crno-belima, očekivanja izneo i nekadašnji centarfor Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Fudbaleri Metalca u subotu od 19:05 časova gostuju u Humskoj, a trener Milanovčana Žarko Lazetić rekao je da je Partizan u "ludačkoj formi" i da, s obzirom kako igra, je za njegove izabranike bolje da "ne izlaze na teren".

Partizan je u "ludačkoj formi", u kakvoj nije bio u istoriji. Njihova statistika je zastrašujuća, imaju najboljeg trenera u Srbiji, čiji se pečat jasno vidi u igri. Ako bismo na osnovu svega toga unapred rasuđivali, mi ne bi trebalo ni da izlazimo na meč. Ali svaka je utakmica 11 na 11, svaka može da ode u sva tri pravca - rekao je bivši napadač i čovek koji je u par navrata bio privremeno rešenje na klupi "parnog valjka".

Metalac se u dva ovosezonska duela pokazao kao tvrd orah za Partizan. Najpre je u Gornjem Milanovcu uspeo da remizira rezultatom 1:1, sa igračem manje, dok su crno-beli izvojevali minimalnu pobedu u Kupu Srbije.

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Ume protiv Partizana - Žarko Lazetić

Komplimenti Partizanu, ali i mi smo u dobrom momentu, imamo svoje ambicije, kao i uvek. Igraćemo na sjajnom stadionu protiv vrhunske ekipe i trudićemo se da uživamo u svakom trenutku. Daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo. Ako ne, čestitaćemo protivniku i nastaviti rad kako bismo u narednim mečevima realizovali maksimalne rezultate u našu korist.

Fudbaler Metalca Jovan Kokir, takođe bivši član crno-belih, kaže da će meč sa Partizanom biti jedno od najvećih iskušenja za Metalac u nastavku sezone.

Oni nisu bili takvi kad su dolazili u Milanovac prethodna dva puta i zato se nisu baš proslavili. Ali ovaj sad Partizan je nešto sasvim drugo, u strašnoj su formi, ali mi ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Tražićemo svoju šansu, izaći ćemo da igramo fudbal otvoreno s njima, bez povlačenja - kazao je Kokir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading