(VIDEO) ŠPANCI PRINCIPIJELNIJI OD ĐILASOVE I ŠOLAKOVE TELEVIZIJE: Bruka i SRAMOTA tokom prenosa duela "Furije" i tzv. Kosova!

Autor:

Sport

31.03.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruji Srbija.

RepublikaFoto: Printscreen/Nova sport
Intoniranje španske himne

Fudbaleri Španije dočekuju selekciju tzv. Kosova u Sevilji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, a taj meč u Srbiji prenosi televizija Nova Sport čiji komentator je napravio težak propust.

Naime, nakon intoniranja španske himne, on je propustio da uz reprezentaciju Kosova upotrebi eputet "takozvana", ili neki drugi kojim bi negirao lažnu nezavisnost južne srpske pokrajine.

Kako je to izgledalo možete pogledati i poslušati u videu.

 

 

 

Podsetimo, Španija je jedna od pet zemalja članica EU koja ne priznaje kosovsku nezavisnost, a njihova nacionalna televizija je odbila da emituje prenos izvođenja himne tzv. Kosova, dok u Srbiji viđamo ovakve skandalozne scene u izvođenju Đilasove i Šolakove televizije. Inače, Španci ih tokom prenosa oslovljavaju sa "selekcija fudbalske federacije Kosova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading