POTVRĐENO: Vlahović u TANDEMU sa Ronaldom - za sve je KRIV brutalan mart Srbina!

Autor:

Sport

31.03.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović pronašao je svoje mesto u idealnoj postavi italijanskog prvenstva.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović, nakon odličnih igara u martu, uvršten je u idealan tim Serije A, u izboru specijalizovanog sajta "Whoscored.com".

Zanimljivo je da Srbin čini napadački tandem sa zvezdom Juventusa, Kristijanom Ronaldom, sa kojim je u subotu odmerio snage na stadionu "Rajko Mitić" kada su Srbija i Portugal remizirali u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo rezultatom 2:2.

Idealan tim Serije A za mart mesec čine: 

David Ospina (G) (Napoli) - Đovani di Lorenco (Napoli) - Milan Škrinjar (Inter), Alesandro Bastoni (Inter), Aleks Sandro (Juventus) - Domeniko Berardi (Sasuolo), Rodrigo de Pol (Udineze), Žunior Mesijas (Krotone), Lorenco Insinje (Napoli) - Dušan Vlahović (Fjorentina), Kristijano Ronaldo (Juventus).

Podsetimo, Dušan Vlahović (21) je u dresu ljubičastih postigao 12 golova u tekućoj sezoni, uz dve asistencije, a bio je strelac i u pobedi "orlova" nad Republikom Irskom (3:2) na otvaranju kvalifikacionog ciklusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading