NA "MARAKANI" TRLJAJU RUKE: Trese se Topčider - bivši trener Zvezde ponovo na KLUPI!

Autor:

Sport

31.03.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda, Boško Đurovski preuzeo Grafičar, a zahvalio mu se predsednik kluba.

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana" na meču Lige Evrope

Bivši trener i velika legenda Crvene zvezde Boško Đurovski preuzeo je Grafičar, a prvi čovek kluba sa Senjaka Slobodan Govedarica izrazio je zadovoljstvo što je takva veličina sela na klupu kluba koji nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Promocija Đurovskog je odlična vest i za aktuelnog srpskog šampiona, čiji biseri se "kale" u redovima Grafičara, pa će imati priliku da se razvijaju pod dirigentskom palicom proverenog stratega.

– Velika nam je čast što ćemo sarađivati sa fudbalskom i ljudskom legendom kao što je Boško Đurovski. Njegovo veliko igračko i životno iskustvo, svakako će biti od velikog značaja za mlade igrače koji tek započinju karijere. Želimo mu dobrodošlicu i zahvaljujemo mu se što je prihvatio da svi zajedno radimo i napredujemo kao kolektiv – istakao je predsednik Grafičara, Govedarica.

Podsetimo, kroz "grafose" su prošli i standardni prvotimci kod trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, Veljko Nikolić i Željko Gavrić, a očekuje se još takvih imena u budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoceno iskustvo sa Senjaka - krilni fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić

Grafičar trenutno zauzima osmo mesto na prvoligaškoj tabeli sa 33 boda, tri više od pančevačkog Železničara koji se nalazi u zoni ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading