(FOTO) INTER PREDSTAVIO NOVI GRB! Uskoro će biti promenjeno i ime kluba, A ONDA I NOVI STADION!

Autor: Republika

Sport

30.03.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanski Inter obelodanio je danas izgled novo grba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera ubuduće će na dresu nositi novi grb

Dugo najavljivane promene u Interu krenule su današnjom prezentacijom novog klupskog grba. Kineske gazde krenule su u "osvežavanje" brenda pre finansijske krize u koju su upali i pre najava da bi klub mogao da bude prodat, međutim zasad sve ide po planu.

Novi grb pretpeo je nemale izmene, ali suština je ostala ista. Prema očekivanjima, deo navijača ne odobrava ovakvu promenu i nije zadovoljan izgledom novog grba.

 

 

U sklopu ove akcije iz Intera su početkom godine najavili i promenu imena kluba, odnosno skraćivanje onog zvaničnog. Umesto Internacionale Milano u zvaničnim spisima stajaće samo - Inter Milan. Kruna svega trebalo bi da bude novi stadion, no jasno je da to neće ni brzo ni lako, pogotovo u aktuelnoj finansijskoj situaciji.

Inter spada u klubove koji su dosta često menjali zvaničan logo. Ovaj poslednji mu je 15. od osnivanja 1908. godine. Prethodna dva bila su aktuelna tek 14 godina. Doduše, razlika između njih bila je samo u zvezdici iznad logoa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading