REAL SA NIŠAVE POD NOVOM KOMANDOM: Radnički doveo veliko pojačanje!

Autor:

Sport

29.03.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene su na pomolu u Radničkom iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog iz Niša dobili su novog sportskog direktora!

Novi sportski direktor Radničkog iz Niša Ivan Ivović rekao je danas da je dolaskom u taj fudbalski klub napravio iskorak u karijeri i da je hrabar i spreman za izazove koji ga očekuju.

Ivović je tokom karijere bio trener i direktor Voždovca, u Bežaniji je bio trener i direktor omladinske škole, a poslednje dve godine obavljao je funkciju sportskog direktora Inđije.


- Radnički je za mene veliki iskorak u karijeri. Dolazim u veliki klub i veliki grad, gde su uvek velika očekivanja. Spreman sam da svojom energijom i znanjem dam doprinos da zadovoljimo sve ljubitelje fudbala u Nišu. Razgovarao sam sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom i brzo smo našli zajednički jezik. On želi evropski Radnički, a za mene je to najveći izazov - rekao je Ivović, preneo je sajt kluba.

Radnički je trenutno na devetom mestu Super lige Srbije sa 38 bodova.

Ivović je rekao da zna svoj posao i da zna šta ga čeka, da je hrabar i da je spreman za izazov da Radnički bude stalno u vrhu i bori se za plasman u evropska takmičenja.

- Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe da Radnički brzo ode na nivo kojem stremi. Ja, stručni štab i rukovodstvo ćemo se potruditi da u što kraćem periodu napravimo još jači tim, koji će konkurisati za sam vrh srpskog fudbala. Naravno, trudićemo se i da zadovoljimo apetite zahtevnih navijača naše ekipe - naveo je on.
RepublikaFoto: Starsport
Radnički Niš - Partizan

Ivović je dodao i da je sada nemoguće promeniti mnogo stvari, ali da je cilj napraviti dobar osnov za leto i pripremu nove sezone.


- Sada nije pravi trenutak da komentarišem aktuelni sastav jer smo usred sezone. Preostali mečevi u Super ligi daće mi jasniju sliku o tome šta treba da promenimo i kako treba da se postavimo u letnjem prelaznom roku, da bi tim izgledao onako kako svi želimo - dodao je Ivović.

Njegov posao biće i komunikacija između struke i uprave kluba, a Ivović je rekao da će raditi sve da ona bude na "zavidnom" niovu.

"Moja funkcija biće izuzetno zahtevna i svakako će biti na udaru javnosti. Ali to je ono što i čini draž i što me vuče da se bavim ovim poslom. Ja ću nastojati da komunikacija izmedju struke i uprave bude na zavidnom nivou i sa razumevanjem. Uvek je prioritet rezultat i ako tu budemo uspešni sve će lakše funkcionisati", naveo je on.

Radnički u utakmici 29. kola Super lige Srbije u petak gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading