ZAVRŠAVA KARIJERU: Hames Rodrigez postaje žena?

Autor:

Sport

26.03.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trač godine koji će u slučaju da je istinit odjeknuti poput bombe u svetskom fudbalu - Hames Rodrigez postao je žensko!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hames Rodrigez

Ovu priču lansirali su mediji u Britaniji koji tvrde da je Kolumbijac prethodnih nekoliko dana proveo na privatnoj klinici, gde je izvršio operaciju promene pola. Pored toga, on navodno već duže vreme pije hormonsku terapiju, kako bi zahvat koji je obavio bio što uspešniji.

Informaciju koja je šokirala planetu otkrio je jedan od prijatelja čelnika Evertona i tom prilikom je istakao da je Rodrigez završio fudbalsku karijeru posle zahvata kom se podvrgao.

- Druže, Hames više nikada neće igrati fudbal. Sve je zataškano od strane kluba. Anćeloti zna, ali igrači ne znaju, ne žele da im kažu i pokvare dobru sezonu. Biće to najveća fudbalska vest ikada, samo se čeka da se pojavi - stoji u poruci koja uveliko kruži društvenim mrežama.

U njoj se navodi i da je Real iz Madrida pustio Hamesa da ode iz kluba bez obeštećenja kada je saznao za njegove namere.

- Real je pustio Rodrigeza da ide iz kluba bez obeštećenja kada su saznali za to, zato se nije snašao u Madridu. Već duže vreme pije hormone. Everton ga je doveo samo da bi pokušao da preko prodaje dresova u Južnoj Americi zaradi dodatan novac, jer je Hames tamo zvezda. Svima je jasno da on može da odigra maksimalno 60 minuta, a uskoro će i Fudbalski savez Engleske da mu zabrani da igra sa muškarcima - stoji u poruci.

Zbog svoje odluke Rodrigez se našao na udaru navijača, koji su ga pitali da li će sada igrati za ženski tim.

- Nadam se da nisi postao tranvestit. Ako si stvarno postao žena, da li ćeš sad nastupati za žensku ekipu - samo su neki bili su od komentara koje navijači upućuju Kolumbijcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading