NE, NIJE RONALDO: "Orlovi", OPREZ! Portugalci sačuvali GLAVNU UZDANICU za Srbiju!

Autor:

Sport

26.03.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski mediji navode kako je selektor Santoš namerno promešao karte protiv "azera", s obzirom na izazov koji ga očekuje u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Selektor Portugala Santoš i Ronaldo

Fudbaleri Portugala namučili su se protiv Azerbejdžana na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (1:0), a mediji na Pirinejima pišu kako je selektor Fernando Santoš iz tima namerno izostavio zvezdu Mančester junajteda Bruna Fernandeša zbog gostovanja u Beogradu.

Naime, od svih Portugalaca Bruno je odigrao najviše utakmica u tekućoj sezoni (51) sa prosekom od 78 minuta provedenih na terenu. 

Ono što je sigurno je da će kreativni vezista početi u startnoj postavi na "Marakani" od prvog minuta, isto kao i iskusni defanzivac Žoze Fonte Lila, najavljuju iz Portugala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Obojiti tandem od starta na "Marakani" - Fernandeš i Ronaldo

Podsetimo, Portugalce, kao i Srbiju, očekuju čak tri meča u nedelju dana, a okršaj ove dve selekcije na stadionu "Rajko Mitić" zakazan je za subotu od 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading