POTVRDA IZ DORTMUNDA: Erling Haland od 180.000.000 evra!

Autor:

Sport

26.03.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haland se nalazi u centru pažnje pred letnji prelazni rok, a veoma moguće je da će ga neki od giganta "pazariti" od Borusije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Borusije Dortmund Erling Haland

Centarfor Borusije Erling Haland mogao bi lako na leto da napusti Dortmund, a "milioneri" su odredili i cenu za norveško "čudo od deteta".

Naime, prema pisanju "ESPN", Borusija će po otvaranju letnje pijace tražiti čitavih 180 miliona evra za slobodu Norvežanina. Halanda silno žele Barselona i Real, kao i engleski velikani, ali su žuto-crni u cajtnotu. Naime, ukoliko ga ne prodaju ovog leta, sledećeg mu po slovu ugovora obeštećenje "pada" na 75 miliona evropskih novčanica, što nije prepreka za pomenute klubove da angažuju špica za budućnost.

Podsetimo, Erling Haland je u tekućoj sezoni bio strelac 32 gola, u nemačku je stigao tokom zime 2020. godine iz Salcburga za samo 20 miliona evra, a na leto bi mogao da ostvari transfer karijere...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading