NE JAČAJU SAMO ZVEZDA I PARTIZAN: U TSC-u rokada potpisa!

Autor:

Sport

25.03.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Krstajić u TSC-u pravi ozbiljan projekat, što se jasno posle današnje serije potpisa koje su igrači stavili na ugovore sa ovim klubom.

RepublikaFoto: Starsport
TSC

Fudbalski klub TSC danas je produžio saradnju sa golmanom Nenadom Filipovićem i krilnim napadačem Đurom Zecom na još dve godine, do 2023, a istovremeno su danas prve profesionalne ugovore u svojim karijerama potpisali omladinci Nemanja Krsmanović, levo krilo  i Petar Ratkov, napadač.

Sportski direktor Mirko Jovanović je izrazio veliko zadovoljstvo što je klub posle produžetka ugovora sa napadačem Nenadom Lukićem uspeo da se dogovori ostvari sa još dvojicom standardnih i ključnih igrača, Filipovićem i Zecom.

Nastavili smo praksu da zadržimo naše igrače koji su pružili maksimum i dali puno klubu , jer želimo da uvek imamo ključne igrače i okosnicu tima koja je dugo na okupu. To je praksa TSC-a od početka nekog našeg uspona u protekle četiri sezone. Ne želimo da mnogo menjamo ekipu. Želimo da se zajedno razvijamo i rastemo – rekao je Jovanović i dodao da su ugovori produženi na dve godine, a u toku trajanja tih ugovora ostaje mogućnost da se saradnja nastavi dokle god je to obostrana želja.

Takođe, danas su svoje prve profesionalne ugovore popisala i dvojica mladih igrača Nemanja Krsmanović, levo krilo, i Petar Ratkov, napadač. Prema rečima Mirka Jovanovića, oni su svojim zalaganjem, trudom, radom i igrama, te ugovore zaslužili.

Potpisivanje ugovora sa omladincima će ostati praksa u TSC-u, jer svo ulaganje u Akademiju i fudbalsku infrastrukturu koju klub ima, upravo se i događa zbog toga da bi naši igrači imali  uslove da se razvijaju i jednog dana zaigraju za prvi tim. To je naš cilj, da afirmišemo mlade igrače koji će postati okosnica prvog tima. Ponosni smo na njih i želimo da oni budu primer drugim mlađim igračima, da znaju da dobrim radom, zalaganjem i igrom imaju otvorena vrata za potpisivanje profesionalnih ugovora i za priključivanje prvom timu – kazao je Jovanović.

Golman Nenad Filipović je iskoristio priliku da zahvali rukovodstvu kluba, na čelu sa predsednikom kluba Janošem Žemberijem, što su mu omogućili da uživa u svojoj karijeri i dodao:

Biti u jednom ovakvom klubu i zaraditi poštovanje produžetkom ugovora do juna 2023. godine je velika satisfakcija i sreća za mene. Klub ide pravim stopama i igrače nagrađuje po učinku, tako da na meni ostaje da pružam još bolje partije i da pomognem TSC-u da ide ka vrhu tabele. Nadam se da ćemo u narednom periodu doneti Evropu.

Napadač Đuro Zec je zahvalio klubu i stručnom štabu što su mu ukazali poverenje da i naredne dve godine nosi dres TSC-a.

Presrećan sam i daću sve od sebe da u narednom periodu ostvarimo što bolje rezultate i da budemo još bolji na terenu. Klubom sam veoma zadovoljan, kao i saigračima.

Omladinac Nemanja Krsmanović je zahvalio upravi na šansi koja mu je pružena i naglasio da se oseća odlično zbog potpisivanja prvog profesionalnog ugovora.

Na meni je samo da  nastavim da se trudim i da radim – rekao je Krsmanović.

Petar Ratkov je istakao da je osećaj predivan.

Već neko vreme sam sa prvim timom i želim da nastavim da opravdavam poverenje koje sam od šefa dobio – kazao je mladi napadač Ratkov.

Ekipa TSC trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa 42. bodom iz 12 pobeda, 6 remija i 10 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading