UEFA SAOPŠTILA: Partizanu suđe Mađari, a Zvezdi Norvežani

Autor:

Sport

20.11.2017

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarski arbitar Tamaš Bognar biće glavni sudija na utakmici 5. kola grupe B Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa, saopštila je UEFA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moen će suditi meč BATE - Zvezda

Pomagaće mu Balaš Buzaš i Teodoros Đorđiu, dodatne sudije biće Adam Farkaš i Peter Solimosi, a četvrti arbitar Peter Kobor.

Utakmica će biti odigrana u četvrtak, 23. novembra od 21.05 sati na stadionu u Humskoj.

Bognar je pre nekoliko meseci sudio u Humskoj i to meč kvalifikacija za SP između Srbije i Moldavije.

Utakmicu između fudbalera Bate Borisov i Crvene zvezde u 5. kolu grupe H Lige Evropa sudiće norveški arbitar Sven Odvar Moen.

Pomoćnici će mu biti Kim Tomas Haglund i Magnus Lundberg, dodatne sudije Tore Hansen i Espen Eskas, a četvrti arbitar Jan Erik Engan.

Ovaj meč biće odigran u četvrtak od 19 sati u Borisovu.

Moen je dva puta sudio Partizanu. Prvi put upravo protiv BATE Borisova u kvalifikacijama za LŠ 2015. godine kada je beloruska ekipa prošla dalje iako je Partizan slavio sa 2:1.

Drugi meč koji je sudio Moen bio je meč Partizana protiv Dinama iz Kijeva u Lige Evropa kada su crno-beli prokockali vođstvo od 2:0 na poluvremenu i na kraju meč izgubili rezultatom 3:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading