I NA STARTU U-21 EP PRŠTI: Crven furija prejaka za Slovence!

Autor:

Sport

24.03.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Start Evropskog prvenstva za igrače ispod 21 godine počelo je sa praskom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U-21 reprezentacija Španije počela je prvenstvo sa praskom, pa će uskoro nastaviti stopama ove generacije "crvene furije"

Počelo je Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine koje se održava u Sloveniji. Odigrani su mečevi Grupe B u kojima je Španija ubedljivo savladala domaćina 3:0, dok su Italija i Češka odigrale nerešeno 1:1.

Domaćin se u Ljudskom vrtu držao dobro prvih 45 minuta. Na poluvremenu se otišlo bez golova, ali Španci su u ranoj fazi drugog dela izveli svojevrstan blickrig. Prvo je u 53. minutu Puado postigao vodeći gol, a već u sledećem napadu Viljar je duplirao prednost. Od tada je bilo jasno da će pobeda pripasti favoritu, a Miranda je u 89. minutu postavio konačnih 3:0.

U drugom meču bilo je mnogo više neizvesnosti. Italija nije došla kao veliki favorit, sa generacijom bez nekih velikih imena, ali Italijani su uvek Italijani. Azurini su došli prvi do gola. Akciju Patrika Kutronea krunisao je Skamaka u 31. minutu. Izabranici Paola Nikolata držali su prednost sve do 75. minuta kada je Mađore zatresao sopstvenu mrežu i doneo izjednačenje Knedličkama.

 

 

U 84. minutu igrač sa najvećim rejtingom kod Italijana Sandro Tonali dobio je direktan crveni karton. On nije bio jedini za Azurine, pošto je u četvrtom minutu nadoknade Markica dobio drugi žuti karton. Ipak, Česi nisu tu brojčanu prednost iskoristili u potpunosti i eventualno došli do tri boda, tako da je ostalo 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading