PIRLU SE SPREMA OTKAZ: Veliki broj kandidata za novog trenera Juventusa, među njima Srbin i Hrvat!

Autor:

Sport

23.03.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa doživeli su šokantan poraz od Beneventa u Torinu i tako se maltene oprostili od osvajanja nove šampionske titule. Kaznu za takav neuspeh platiće trener Stare dame Andrea Pirlo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Pirlo

Pirlo je stigao na klupu Juventusa u avgustu 2020. godine, ali se ispostavlja da je to bio projekat koji nije uspeo.

Zbog toga se čelnici još uvek akutelnog šampiona Italije okreću drugim rešenjima. Tamošnji mediji objavili su listu kandidata za novog trenera Juventusa.

Simone Inzagi je jedan od prvih kandidata. On je i dalje trener Lacija sa kojim nikako da dogovori nastavak saradnje i produžetak ugovora. Pored njega u igri je i Đan Pjero Gasperini koji godinama sjajno vodi Atalantu, a u Juventusu je već radio kao direktor škole.

Tu je i večiti kandidat Lučano Spaleti, ali i srpski stručnjak Siniša Mihajlović, čije se ime u poslednjih nekoliko godina uvek dovodilo u vezu sa Juventusom. On je pre pre sedam godina umalo postao novi trener Juventusa, ali je na kraju tu funkciju preuzeo Antonio Konte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Hrvatski trener Igor Tudor, sa druge strane, mogao bi da bude prelazno rešenje i trener Juventusa do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading