"ORLOVI" PREPLAŠILI OSTRVLJANE: Irci se BOJE Srbije, evo zbog čega najviše STRAHUJU!

Autor:

Sport

22.03.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru počinje mečom sa Irskom u sredu od 20:45.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

To će ujedno biti i debi Dragana Stojkovića Piksija na klupi Srbije.

Sa druge strane stajaće Stiven Keni, koji se suočava sa brojnim brigama pred gostovanje u Beogradu. Brinu ga napadači koje ima na raspolaganju, ali još više napadači koje na raspolaganju ima Srbija.

Verovatno imaju sedam napadača koji igraju na dobrom nivou.Dušan Vlahović, postigao je het-trik za Fiorentinu prošle nedelje. Luku Jovića Real Madrid kupio je za 60 miliona evra i sad je u Ajntrahtu da bi postizao golove. Aleksandrar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić... On je igrač meseca u Laciju, dobar igrač. Tu su i Nemanja Radonjić koji je stvarno brz i Filip Kostić koji igra po levoj strani u Frankfurtu i mnogo je dobar - rekao je Keni.

Selektora Irske je imao komentar i o Draganu Stojkoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

- Zaista, taj tim može da igra sa trojicom ili četvoricom igrača u napadu. Problem je novi selektor, teško je znati koga će odabrati za meč. Ne možemo se previše fokusirati na to, ali znamo koja su njihova oružja. Moramo da odigramo dobro, da ne potcenimo sebe i da budemo agresivni na naš način. Naša situacija sa napadačima nije impresivna, ali kao tim možemo da zabeležimo dobar rezultat u Srbiji.

Meč Srbije i Irske igra se u Beogradu, 24. marta (20.45). Nakon njega, reprezentacija Srbije će do kraja meseca igrati i protiv Portugala (27. mart. 20.45) i Azerbejdžana (30. mart, 18.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading