Novi Pazar PETARDIRAO Proleter, Kaluđerović nastavio gde je stao - Voša se vratila na POBEDNIČKI KOLOSEK!

Autor:

Sport

21.03.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo ove nedelje na fudbalskim terenima u Srbiji... Fudbaleri Rada, Novog Pazara, Čukaričkog i Vojvodine ostvarili su pobede u 28. kolu Linglong Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Novi Pazar - Proleter

Najubedljivi trijumf zabeležio je Novi Pazar na svom terenu protiv Proletera 5:0 golovima Kikovića, Pešukića, Tomiča, Alispahića i Stoiljkovića.

Vojvodina je savladala Inđiju 2:1 pogocima Stojkovića i Simića i tako se vratila na pobednički kolosek, dok je Rad nadigrao Radnik 2:0 na Banjici.

Strelci su bili Gojković i Kaluđerović, koji je pomerio sopstveni rekord u Superligi, sada je na vrhu večne liste sa 73 gola.

RepublikaFoto: Starsport
Kaluđerović nastavlja da trese mreže

"Građevinari" su tako slavili posle četiri utakmice i opravdali ulogu favorita kod mnogih pre nego što je i počeo ovaj meč.

U preostaloj utakmici Čukarički je na gostovanju pobedio Mačvu 2:1 golovima Ergelaša i Rakonjca, dok je za Šapčane pogodio Đoković.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading