POSLE ĐURĐEVIĆA CRNA GORA KRADE I NJEGA: Srbin DŽOKER je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

21.03.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se smirile strasti nakon odluke Uroša Đurđevića da dres "orlova" zameni "sokolovima", a to bi mogao da učini još jedan srpski centarfor koji je postigao važan gol u holandskoj Erediviziji.

RepublikaFoto: Starsport
Novi "Crnogorac" - Uroš Đurđević

Vest o mogućnosti da, posle Uroša Đurđevića, i Slobodan Tedić zaigra za Crnu Goru odjeknula je Balkanom, a napadač Mančester sitija glavna je tema u Holandiji. Naime, Tediću je konačno krenulo u dresu Cvolea, gde igra kao pozajmljen igrač "građana", a uspeo je da zatrese mrežu u duelu sa Venlom (2:1), nakon nezgodne povrede, pa problema sa koronavirusom.

On je bio "džoker" Cvolea, jer je dobio šansu u 46. minutu susreta Eredivizije, a 20 minuta kasnije bio je precizan, pošto je glavom lobovao golmana gostiju.

Venlo je potom izjednačio u 69. minutu, a Lam je Cvoleu doneo zlata vrednu pobedu u borbi za opstanak u elitnom društvu holandskog fudbala.

Podsetimo, Tedić (20) je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a u Mančester je otišao iz Čukaričkog, gde je sa uspehom nastupao u periodu od 2017-2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading