NA "MAKSIMIR" STIŽU DESETINE MILIONA EVRA: Posle het-trika Totenhemu, Oršić potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

20.03.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se agent heroja "modrih" Mislava Oršića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Heroj Dinama Mislav Oršić

Krilni napadač Dinamo zagreba Mislav Oršić nalazi se na korak od prelaska u neki od italijanskih kluba, otkriva njegov agent Branko Hucika.

Ja sam u kontaktu sa nekoliko klubova iz Italije. Mislav ima 28 godina i sigurno je da ne bi odbio da se vrati u Italiju - rekao je Hucika za "Kalčomerkato", pa poručio da bi Oršić lako mogao nazad na "čizmu", gde je u sezoni 2013/2014 branio boje Specije:

- Iskustvo iz Italije je pomoglo Oršiću, iako je zasluživao da više igra. Ali, tada je bio mlad, nije znao jezik, morao je dosta taktičkih stvari da nauči. Barem su mu takve izgovore u klubu davali.

Oršić (28) je u žiži evropske javnosti zbog het-trika Totenhemu, čime je eliminisao "pevce" u osmini finala Lige Evrope, ali menadžer apostrofira kontinuitet njegovih igara.

On je najbolji strelac tima u svim takmičenjima tri godine unazad. A, čak i nije klasičan napadač, nego krilo. Het-trik protiv Totenhema je bio neverovatan, Mislav je bio veoma srećan. Ali, da budemo iskreni, on duže vreme igra sjajno, ne zaboravimo da je prošle sezone postigao het-trik protiv Atalante u Ligi šampiona - zaključio je Branko Hucika.

Na "Maksimiru" očekuju veliku finansijsku injekciju prodajom 28-godišnjeg ofanzivca, a nema dileme da će se suma koju će prihodovati meriti desetinama miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading