SENZACIONALNA VEST: Miloš Krasić se VRAĆA NA MESTO USPEHA!

Autor:

Sport

20.03.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Gončarenko će uskoro postati bivši trener CSKA iz Moskve, a već je poznat naslednik! Nekadašnji hrvatski fudbaler Ivica Olić stiže na klupu ruskog velikana, a sa njim i Srbin Miloš Krasić!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Miloš Krasić ponovo u CSKA

Pomoćnici hrvatskom stručnjaku biće Srbin Miloš Krasić i Bosanac Elvir Rahimić, javljaju ruski mediji. 

Kao što će Ivici Oliću ovo biti prvi samostalni trenerski angažman u karijeri, tako će i Miloš Krasić sada zaplivati prvi put u trenerske vode. Dugo je nekadašnji reprezentativac Srbije daleko od očiju javnosti, a sada je rešio da se vrati fudbalu. 

Izabrao je Krasić klub u koji mu je obeležio karijeru jer iako je bio član i Juventusa, Fenerbahčea, srce mu je ostalo u CSKA, gde je pružao najbolje partije. 

Ivica Olić u dresU hRVATSKE

Miloš je nosio crveno-plavi dres od 2004. do 2010. godine, skupio je 230 nastupa za Moskovljane, postigao 32 gola, a za 34 je asistirao.

Sada će probati, zajedno sa nekadašnjim klupskim drugovima Olićem i Rahimićem da vrate Armiju na staze starih uspeha.

Olić i Rahimić su poslednjih godina bili pomoćnici selektora u reprezentacijama Hrvatske i BiH.

Ovaj balkanski trio pokušaće za početak da izvuče CSKA iz krize u koju je upao, tim je izgubio tri od četiri poslednje prvenstvene utakmice i "visi" za mesto u Evropi naredne jeseni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading