ALMERIJA ZABRANILA SADIKU DA IGRA ZA REPREZENTACIJU: Nigerijac OSTAO BEZ DEBIJA, hoće li biti druge šanse?

Autor:

Sport

20.03.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Umar Sadik briljira u dresu španske Almerije, stigao je i debitantski poziv Nigerije, ali radost zbog tog poziva je kratko trajala.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik neće igrati za Nigeriju

Sadik ipak neće moći da pomogne selekciji Nigerije na startu kvalifikacija za Kup nacija.

Almerija je nije dozvolila doskorašnjem fudbaleru Partizana da otputuje u domovinu na okupljanje, a razlog je koronavirus.

FIFA je evidirala pravilo i klubovi sad nisu dužni da moraju da puste igrače u državne timove, a mnogi sada to pokušavaju da iskoriste.

Almerija je objavila saopštenje da ne dopušta Sadiku da ide za Nigeriju i obavestila je o tome Fudbalski savez te afričke zemlje.

RepublikaFoto: Starsport

- Zbog pandemije virusa Kovid 19 koju preživljavamo i vagajući sve parametre, smatramo da ne postoje zadovoljavajući sanitarni, bezbedonosni, niti birokratski uslovi da se naš igrač Umar Sadik priključi reprezentaciji Nigerije- stoji pored ostalog u saopštenju Almerije.

Nigerija će na startu kvalifikacija igrati protiv Benina i Lesota, a Sadik će morati da sačeka neku narednu priliku da bi obukao zeleni dres.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading