Miha ne da Ljajiću da šutira penale: NE MENJAM BELOTIJA!

Autor:

Sport

19.11.2017

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špic Torina Andrea Beloti koštao je pobede svoj tim zbog loše izvedenog penala protiv Kjeva, pošto je pri rezultatu 1:1 promašio najbolju priliku za pobedu sa kreča u 72. minutu. Uprkos tome, trener ekipe Siniša Mihajlović je izjavio da neće menjati Belotija u ulozi penaldžije za naredne utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović ima veliko poverenje u Belotija

- Ništa neću menjati. Beloti je zadužen za penale. Potrebno je samo da se smiri jer previše želi gol. On će doći. Beloti se svima izvinio posle promašenog penala, ostajemu da naporno radi na treninzima i vrati se u formu - rekao je Mihajlović. 

Osim Belotija, koji je promašio dva od poslednjtri penala, Mihajlović u napadu ima još dva sjajna rešenja za penal, a to su srpski reprezentativac Adem Ljajić i Jago Falke. 

Srpski trener je u početku dozvoljavao svojim igračima da se među sobom dogovore ko će da izvodi penale, ali kako nisu mogli da se dogovore, Miha je presekao i ulogu izvođača najstrožije kazne prepustio Belotiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading