PIKSIJA PITALI O PRIVOĐENJU PREDSEDNIKA FSS! Evo šta je novi selektor Orlova rekao o Kokezi!

Autor: Republika

Sport

19.03.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je danas da situacija oko privođenja predsednika Saveza Slaviše Kokeze nije prijatna, ali koliko on vidi sve to nema veze sa fudbalom.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan stojković Piksi

Stojković zbog cele situacije u Savezu nije imao zvaničnu promociju pred medijima, a danas je, izuzimajući nekoliko intervjua, održao prvu konferenciju, ali onlajn.

- Situacija nije nimalo prijatna. U svakodnevnom kontaktu smo sa svima, trenerima, igračima, njihovim klubovima. Sve funkcioniše na najbolji mogući način, zaista je mirno. Niti hoću, niti ću dozvoliti da se drugačije radi. Želim mir, da igrači budu spremni za 24. mart, potom 27. i 30. I tako će se raditi. Koliko vidim, ovo nema veze sa fudbalom ili ja grešim? Fudbal ovde nije u centru pažnje - rekao je Piksi.

Takođe, prokomentarisao je i izjave bivšeg selektora Slavoljuba Muslina da je smenjen jer nije hteo da dozvoli da mu se mešaju u posao.

- Nisam čitao, ali ono što znam jeste da ja bih čekao tri godine da to kažem. Ako se meni to desi izlazim odmah pred novinare i jasno ću reći šta mi i ko traži - zaključio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading