(VIDEO) Jang bojs siguran pred dolazak u Beograd

Sport

19.11.2017

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni protivnik Partizana u Ligi Evrope, ekipa Jang bojsa, nastavila je sa dobrim rezultatima u švajcarskom šampionatu, pošto su u poslednjem kolu "uzeli meru" ekipi Ciriha rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jang bojsi u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd

Vicešampion Švajcarske je pred svojim fanovima u Bernu bio bolji od Ciriha i tako u dobrom raspoloženju čekaju duel protiv srpskog šampiona Partizana u susretu koji je skoro pa kvalifikacioni za prolaz u narednu fazu Lige Evrope.

Gosti su poveli autogolom Žan-Pjera Ensamea u 34. minutu ali je samo dva minuta kasnije srpski internacionalac Miralem Sulejmani poravnao rezultat udarcem sa bele tačke.

Domaćini su u nastavku diktirali tempo i ritam susreta, a rivale iz Ciriha su konačno slomili u 84. minutu meča kada je Mbabu odlično centrirao, a Rožer Asale sproveo loptu u mrežu za pobedu Jang bojsa.

Podsećamo da će Jang bojs morati da ostane nesavladan u Humskoj kako bi zadržao šanse za plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope. Partizan bi pobedom overio evropsko proleće već u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading