KOLAROVA TERAJU IZ INTERA: Srbin leti sa Đuzepe Meace, KARIJERU mu spašava SUNARODNIK!

Autor:

Sport

18.03.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov suočava se sa najtežim trenucima u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Kolarov je prvo otpisan od novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, a sada se našao u nemilosti Intera i Antonija Kontea.

Levi bek je u Milano stigao letos iz Rome, potpisavši jednogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra, uz opciju produžetka na još godinu dana. Srpski fudbaler odigrao je samo 11 mečeva u dresu lidera Serije A. Konte nije oduševljen njegovim partijama, pa će bivši kapiten "Orlova" na kraju sezona morati da potraži novu sredinu.

Italijanski mediji prenose da bi Kolarovu ruku spasa mogao da pruži Siniša Mihajlović i dovede ga u Bolonju. Bivši selektor Srbije bi tako iskusnog defanzivca mogao da dovede bez obeštećenja i tako žestoko pojača svoj tim.

Kolarov i Mihajlović su svojevremeno sarađivali u reprezentaciji Srbije, a poznato je da su neretko imali i sukobe u tom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Kolarov je poslednji meč u Seriji A odigrao protiv svog bivšeg kluba Rome, kada je na terenu proveo desetak minuta. Ipak, narednih 10 utakmica presedeo je n klupi za rezervne igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading