Portugalac očajan ove sezone: RONALDO PROP'O!

Sport

20.11.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad ne funkcioniše Kristijano Ronaldo, sve staje u Real Madridu! Portugalac je iz 55 šuteva uspeo da postigne samo jedan gol ove sezone, a to se odražava i na njegov klub, koji zaostaje 10 bodova za vodećom Barselonom u španskoj Primeri posle 12 odigranih kola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldova karijera krenula u suprotnom smeru

PRESUDIO SAMO HETAFEU

Iz subotnjeg madridskog derbija između Atletika i Reala (0:0) kao pobednik je izašla samo Barselona, a najveći gubitnik je svakako Ronaldo! Zvanično najbolji fudbaler sveta se posle suspenzije na početku sezone vratio na teren, ali je u osam utakmica Primere postigao samo jedan gol, Hetafeu, uz dve asistencije.

32 godine ima Ronaldo

GUBI DUELE

Ipak, ni to nije najgore što je snašlo Portugalca, već mu se ljubitelji fudbala podsmevaju zbog davanja lopte "na tacni" fudbalerima Atletika, kao i zbog toga što ga je 32-godišnji vršnjak Huanfran nadtrčao bez problema. Nekada se divilo Ronaldovoj kondiciji, ali to očigledno više nije slučaj.

Real zaostaje 10 bodova za Barselonom posle 12. kola Primere

Ono što Portugalca sigurno baš boli jeste i to što se više sa zvezdom Barselone Lionelom Mesijem ne može ni porediti. Argentinac je u istom vremenskom intervalu 12 puta tresao mreže uz tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading