ĐUKIĆ: Igramo sve bolje; JAGODIĆ: Baksuzni golovi

Autor:

Sport

19.11.2017

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić posle pobede protiv Javora u Ivanjici 2:0 izjavio je da ekipa iz meča u meč igra sve bolje, dok je njegov kolega sa klupe Javora, Vlado Jagodić istakao da će njegovi puleni tražiti bodove u mečevima sa direktnim konkurentima.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Miroslav Đukić

- Čestitam protivniku na fer borbi. Mi iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a ovde smo ostvarili "pas igru" uprkos tome što je teren bio težak i nije bilo lako igrati - rekao je Đukić.
 

RepublikaFoto: youtube.com/infoliga rs
Vlado Jagodić

Trener Javora Vlado Jagodić istakao je da njegov tim primio dva nesrećna gola, ali da će šansu tražiti u utakmici protiv direktnih konkurenta.

- Ušli smo ofanzivno u meč, ali smo kod oba gola imali baksuzluk da se lopta odbije od našeg igrača na putu do mreže. Pokusavali smo sa izmenama, ali je povreda Sevića sve dodatno zakomplikovala. Partizanu želim sreću u Evropi - poručio je Jagodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading