STANKOVIĆ IMA ZAMERKU: Zvezda RAZBILA Voždovac, njemu malo četiri komada!

Autor:

Sport

15.03.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan igrom svojih fudbalera protiv Voždovca, ali nije sto odsto zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Zadovoljan sam kako je sve izgledalo. Na stranu prvih pet minuta, ostalih 85 je bilo na visokom nivou. Nemam šta da kažem momcima. Dobro smo se namestili, stvorili mnogo šansi- rekao je Stanković za Arenu posle utakmice.

Zvezda je kao gost posle preokreta pobedila Voždovac sa 4:1, u 27. kolu Superlige Srbije.

- Moramo neki put da ispoštujemo sami sebe kada dođemo u završnicu, da verujemo da ćemo dati gol. Pričam o prekidima. Samo malo više posvećenosti i vere da možemo da damo gol. Ostalo, zalaganje, igra, borba i odnos su na vrhunskom nivou- dodao je trener crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Stanković je naveo da su uslovi na stadionu Voždovca bili korektni i da je to teren koji najviše voli posle onog na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Voždovca Jovan Damjanović rekao je da je kvalitet protivnika uticao na konačan ishod.

- Dali smo jako lep gol na početku, što me raduje, lepa akcija. Posle toga smo radili stvari kako je trebalo, ali tako je kako je, ovo je realnost. Čestitao bih mojim momcima na odnosu. Imamo čemu da se nadamo, pokazali smo na momente da možemo da igramo veoma kvalitetan fudbal- rekao je Damjanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading